POKé FOR YOU

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 905 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Poké For You. Meer weten? Ontdek meer

4 okt 2022 om 19:35 Like it
4 okt 2022 om 12:01 Alles prima in orde.
3 okt 2022 om 14:44 Weinig saus in de bowl. Moet het zelf op smaak brengen, gelieve hier in de toekomst rekening mee te houden.
25 sep 2022 om 23:45 Super pokebowl maar zoals steeds zeer druk dus op tijd bestellen is de boodschap. Wel steeds vriendelijk personeel!
25 sep 2022 om 19:02 Dat het weer fantastisch was
23 sep 2022 om 22:08 De bezorger is vriendelijk. Heb de zaak moeten bellen na een lange wachttijd, heel onvriendelijke dame aan de lijn gehad. Heel erg onbeschoft. Durfde hierdoor mijn poké bowl (zonder saus!) niet meer te eten omdat het vertrouwen weg was. Spijtig.
23 sep 2022 om 17:23 was heel lekker en vers, alleen zat er teveel saus is. Voor de rest was OK
22 sep 2022 om 21:39 Al de derde keer dat we heel weinig tot geen saus krijgen bij large pokebowls. Helaas want we missen dat echt wel in de smaak, we zouden het heel jammer vinden als we nu saus extra moeten kopen terwijl die normaal inbegrepen is.
19 sep 2022 om 20:13 Lekkere en goed gevulde bowls.
19 sep 2022 om 8:08 Het was heerlijk! De kip was goed gebakken en de groenten en fruit waren lekker vers. Het heeft me zeker en vast gesmaakt!
18 sep 2022 om 23:58 Heerlijk Maaltijden en top top
18 sep 2022 om 21:19 Lekker en snel geleverd.