POKé FOR YOU

POKé FOR YOU Poké For You

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 747 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Poké For You. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 22:22 Overheerlijk. Kraakvers. Morgen eet ik de andere helft op ;) Suggestie: sausjes in apart serveren.
12 mei 2022 om 19:47 Overheerlijk en boordevol verse groenten en vis. Zeer klantvriendelijk echt het proberen waard. Je zal erg geen spijt van krijgen, integendeel;)
10 mei 2022 om 22:53 Heel lekker en goed op tijd, al 2x geprobeerd
10 mei 2022 om 22:23 geen maïs. zat ongevraagd mango in. in een andere pokebowl geen edamame, maar ook mango....
10 mei 2022 om 9:16 Heel lekker en super vers. Voor herhaling vatbaar
8 mei 2022 om 21:06 Een uur en 45 minuten...
8 mei 2022 om 11:19 Zeer goede service... & lekker. Omdat de juice op was kreeg ik het geld daarvoor terug en werd me een flesje spuitwater in plaats daarvan cadeau gedaan. Zeer sympathiek...
5 mei 2022 om 19:22 Top!
5 mei 2022 om 7:13 Altijd heeeeel tevreden geweest van Poke for you maar de laatste 2 keer is de kwaliteit echt achteruit gegaan. (Veel te zout, veel te veel saus waardoor je niets anders meer proefde). Hopelijk volgende keer terug beter.